Hogeschoollaan 1 4818 CR Bredainfo@midas.nl

Buitenlandse reis Dortmund 2018

Dit jaar organiseert Stichting Midas samen met Avans Hogeschool weer de buitenlandse reis!

Dit keer zullen we van dinsdag 06 november 2018 t/m vrijdag 09 november 2018 heerlijk van de goudgele halve liters genieten in Dortmund. In deze week zullen we zowel formele als informele activiteiten gaan beleven, waarbij we elkaar een stuk beter gaan leren kennen. Hierbij moet je denken aan een gezellige avond op een partyboot, maar ook een bezoek aan een accountantskantoor en de hogeschool van Dortmund. Alle accountancy voltijd studenten van leerjaar twee moeten zich hiervoor inschrijven. Daarnaast zullen er een aantal begeleiders vanuit Stichting Midas meegaan en een heel gezellig docententeam. Dus mocht er wat gebeuren op de reis, dan zal er altijd iemand bij zijn die zorgt voor een goede afloop!

Voor deze leuke reis vragen we € 125,00
Hierin is bij inbegrepen:
– De Busreis
– Overnachtingen
– Ontbijt
– Activiteiten

Het enige wat dus voor eigen kosten is, zijn de kosten voor het eten en stappen. De tijden van de busreis en overige informatie zullen jullie tijdig ontvangen per mail.

Lijkt het je leuk om dit avontuur met ons te beleven? Registreer jezelf dan tijdig via onze website! Ook verdien je op een leuke manier studiepunten met deze reis…

LET OP! DE BUITENLANDSE REIS IS ALLEEN VOOR TWEEDEJAARS VOLTIJD STUDENTEN

Met het inschrijven verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden buitenlandse reis

(INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN)