Hogeschoollaan 1 4818 CR Bredainfo@midas.nl

Midas Voetbaltoernooi 2017 – 2018

vrijdag 10 november 2017 17:30 tot 23:00

Na het grote succes van het afgelopen voetbaltoernooi hebben wij besloten om het mooi weer over te doen. En daar horen natuurlijk ook de Ronaldo’s en de Messi’s van Breda bij.

Vind jij het leuk om deel te nemen als studenten of leraren en het op te nemen tegen anderen studenten, leraren van Avans hogeschool en andere accountantskantoren? Laten zien wie de echte kampioen is onder de school? Zo ja, schrijf je dan snel in! Wij als Midas hebben er al heel veel zin om een potje te dollen en onze tricks te laten zien. En we zullen we de avond gezellig afsluiten met een borrel om de dorst te lessen.

Hoe gaan we te werk? Iedereen kan deelnemen met een team van maximaal zeven personen, waarvan er vijf in het veld zullen staan. Een technisch directeur en een maximale aantal van 100 supporters. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 10 november in de Bress Breda vanaf 18.00 uur. Deze zal ongeveer tot 23.00 uur duren met daarna een afsluitende borrel. Het enige wat we van je vragen is een kleine bijdrage voor de onkosten en een hapje en drankje zodat je je geen zorgen hoeft te maken voor het avondeten. De bijdrage is € 30,00 per team. De teams mogen minimaal 5 personen en maximaal 7 personen bevatten:

Wil je meedoen en er met de eer vandoor gaan. Schrijf je met een bevestiging en een leuke naam voor je team in.

Wij zien je op de dag des oordeels!

 

Inschrijven