Hogeschoollaan 1 4818 CR Bredainfo@midas.nl

ESJ: Stagiaire Accountancy RA

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ 

 

ESJ zoekt financieel engineers m/v 

 

STAGIAIRE ACCOUNTANCY RA

 

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

 

ESJ is het ideale bedrijf om je carrière te starten. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool. Omdat wij geen strikte scheiding tussen de disciplines accountancy en belastingadvies kennen, levert dit een dynamische en leerzame werkomgeving op.

 

WAT IS JOUW UITDAGING?

Werken bij ESJ Audit betekent dat je er voor zorgt dat je goed geïnformeerd bent over actuele vakinhoudelijke, organisatorische en maatschappelijke ontwikkelingen. Je bent je bewust van de belangen van je klant, je vakgebied en van onze organisatie. Je staat sterk in je schoenen, bent integer, dienstverlenend en klantgericht.

 

Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend; je bent zorgvuldig, analytisch sterk en staat open voor vernieuwing. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het controleren van jaarrekeningen en het assisteren bij opdrachten. Je werkt in teams en verricht de controle met name bij cliënten op locatie.

 

WAAR REKENT ESJ OP?

  • Je bent bezig met een HBO BE/AC opleiding.
  • Je hebt een flexibele en proactieve instelling.
  • Je bent dienstverlenend en klantgericht.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

 

WAAR MAG JIJ OP REKENEN?

  • We laten je niet in het wilde weg cijferen. Vanzelfsprekend begeleiden we je in deze stage optimaal.
  • Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Ons loopbaanontwikkelingsprogramma begeleid je bij het realiseren van je persoonlijke ambities.
  • Bij ESJ ben je meer dan een stagiaire. We bieden je de kans om uit te groeien tot een financial engineer. Na afloop van je studie maak je namelijk kans op een plaats binnen ons young professional programma.
  • We belonen je met een aantrekkelijke stagevergoeding  maar vooral het enorme doorgroeiperspectief zal jou aanspreken.

                 

 

 

ESJ IS DE CARRIÈRE BOOST VOOR FINANCIEEL TALENT

Ben je enthousiast over de functie? Ga dan nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ.

Neem voor meer informatie contact op met de  afdeling HRM, via telefoonnummer (088) 0320844 of kijk op www.werkenbijesj.nl. Stuur je motivatie voorzien van CV naar hrm@esj.nl.