Hogeschoollaan 1 4818 CR Bredainfo@midas.nl

Mazars: Stagiair Accountancy & Reporting

Functiebeschrijving

Vakgebied

Accountancy & Advies

Dienstverband

Fulltime

Per september op zoek naar een stage binnen de accountancy? Wil jij een eerste stap maken om het accountancy vak te leren? Waarbij je een publieke functie vervult in het maatschappelijke verkeer? Dan is deze stageplaats op ons kantoor in Breda interessant voor jou!

Als derdejaars student draai je vanaf de eerste dag mee in de accountancy & adviespraktijk. Als derdejaars student kun je zo ervaring opdoen met het verrichten van diverse werkzaamheden op het vlak van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen, in de meest brede zin van het woord. De klanten bevinden zich voornamelijk in het mkb-segment, waardoor werkzaamheden divers zijn en je snel verantwoordelijkheid krijgt. Als lid van het accountancy & adviesteam lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen.

Je gaat direct in de praktijk aan de slag. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt, is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Zowel in werkzaamheden als in klantenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort.

Functie-eisen

• Bezig met de hbo- of wo-opleiding Accountancy of vergelijkbaar
• Beschikbaar voor een periode van minimaal vier maanden en bij voorkeur fulltime
• Professioneel kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef
• Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
• Je bent integer en maatschappelijk betrokken

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Llewellyn Mol: 088 277 15 34 of 06 15 23 97 46.

Vestiging

Plaats

Breda

Meer info?

Klik dan hier voor de website!