Hogeschoollaan 1 4818 CR Bredainfo@midas.nl

Van Oers: Young professional – Staff

Young professional – Staff

 

Vanaf je eerste werkdag direct contact met de klant. Je ziet direct resultaat van je werkzaamheden. Zo ontwikkel je jezelf razendsnel. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. 

 

Je werk

Als young professional bij Van Oers Audit onderhoud je contacten met klanten en derden voor de uitvoering van de opdracht. Je stelt jaarrekeningen en balansdossiers samen waarbij je streeft naar de hoogste kwaliteit. Ook voer je zelfstandig minder complexe controlewerkzaamheden uit. Je signaleert problemen en bedenkt ook de oplossing. Uiteraard word je hierin begeleid door je supervisor / manager.

 

Je profiel

  • Een afgeronde HEAO-AC of universitaire opleiding en je wilt starten met de opleiding tot registeraccountant.
  • Je bent een starter of hebt enkele jaren relevante werkervaring.

Bevlogen, professioneel-kritisch, proactief en betrokken zijn dé eigenschappen die jou typeren. Je wilt er volledig voor gaan en weet de juiste balans te vinden tussen werk, studie & privé. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, professionaliteit en integriteit.  Durf jij je mannetje te staan in deze ambitieuze en jonge club met collega’s?!

 

Deze vacature is vacant op onze controle praktijk in Breda.

 

Ontwikkelen

Werken bij Van Oers is ook kiezen voor kwaliteit, professionaliteit en groei. Vakinhoudelijk én op het persoonlijke vlak. De van Oers Academy, ons eigen opleidingsinstituut, speelt een belangrijke rol in die ontwikkeling.

 

Meer over ons

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot een kwalitatief hoogstaande oplossing, en altijd vanuit inleving en een professionele instelling. We hechten veel waarde aan integriteit. Dit gaat bij ons samen met een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

Solliciteren of meer informatie?

Van Oers Accountancy & Advies 

Website: www.werkenbijvanoers.nl

Contactpersoon: Marco Lagarde;Talent Recruiter

Telefoon: 076-5025700

E-mailadres: werken@vanoers.nl