Hogeschoollaan 1 4818 CR Bredainfo@midas.nl

Activiteiten

Naast de formele activiteiten die Midas organiseert, worden er natuurlijk ook informele activiteiten georganiseerd door de accountancy studenten. Zoals ‘informeel’ al suggereert, gaat het bij deze activiteiten voornamelijk om gezelligheid. De activiteiten zijn bedoeld om je medestudenten beter te leren kennen. Elk kwartaal wordt er bijvoorbeeld een AAFM-feest georganiseerd in samenwerking met Oase en Merlijn. Deze feesten vinden plaats in het centrum van Breda en zijn bedoeld voor alle studenten van de AAFM. Rond de kerstperiode wordt er een gala georganiseerd.

Daarnaast wordt er jaarlijks een buitenlandse reis en een introductiekamp voor tweedejaars georganiseerd. Ieder jaar wordt een andere bestemming gekozen voor de buitenlandse reis. Tijdens deze reis zijn er niet alleen educatieve activiteiten, maar is er ook genoeg tijd om de stad te verkennen en vinden de nodige feestjes plaats. Tijdens het introductiekamp blijven we in Nederland, maar dat maakt het er zeker niet minder gezellig op!

Misschien wel de meest ‘beruchte’ activiteit is de Nacht van Midas. Tijdens deze avond ga je gezamenlijk dineren, waarna de feestavond losbarst. Wanneer het tijd is om te gaan slapen, hoef je niet meer naar huis toe: je blijft namelijk overnachten in een hotel. Voor degenen die het de volgende ochtend aankunnen, staat er een ontbijt klaar.